Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

adidas tubular

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue Apr 24, 2018 9:42 am
by ZaraLouise • 3 Posts

Samlingen består dessutom av en hoodie, jersey, t-shirt, adidas shoes shorts och strumpor-förankrad av sin ursprungliga all-over karikatyrutskrift och färgblockering. Från originalitet till funktion är? Na-kel Smith Collection? En enstaka kapsel där hög prestanda möter Smiths otroliga stil. Leta efter? Adidas Skateboarding Na-kel Smith Collection hos utvalda återförsäljare? Och? Adidas Skateboarding? Hemsida som börjar? 10 mars. Våren är nästan här och idag tar vi en titt på tre nya färgbanor i adidas Ultra Boost Laceless för den nya säsongen.

Hoppas du få händerna på ett par? Kanye Wests säsong 7-kollektion är planerad att lanseras någon gång under hösten 2018, och vi har nu en förhandsgranskning av en av de nyaste färgvägarna att landa på den exklusiva adidas Yeezy Boost 700 siluetten. Den tjocka löparen får ett mörkt tema att adidas superstar dam gå med säsongen, som består av svarta och mörkgrå färgtoner över sin övre och tjocka mellansula, medan poppar av limegrön ses också på gummisula för en fin kontrast. Slutligen kompletterar ett gummiutsula designen helt och hållet.

Med tonala färger över den övre med adidas boost en kontrastvit sål är det en frisättning som firar den tidlösa överklagandet av Campus och Gazelle-silhuetterna i sin renaste form och en demonstration av hur premiummaterial, konstruktion och en diskret touch kombinerar att skapa verkligt ikoniska skor. Leta efter Adidas Originals Stitch Turn Pack för att släppas den 6 mars för 150 dollar vardera. Internationella kvinnodagen 2018 äger rum den 8 mars och adidas släpper två speciella sneakers för att fira kvinnor och skor.

Täckt i den ovannämnda nyans hela genom den stickade övre adidas flux är tonaldetaljering också närvarande på nubucks tre stripes märkning på sidopanelerna och läderhälsräknaren. Subtila träffar av rosa blinkar sedan på hälen, tunga branding och tån för en extra färgsticka. En tjock vit mellansåla och träffar av tuggummi på yttersålet sätter upp utseendet på denna Prophere som släpper ut i morgon den 1 mars för 120 kronor. Rul ut den röda mattan! Okej inte bokstavligen, men det är tanken / temat bakom denna nya färgväg av adidas EQT Support 93/17.

Rocking en gul och blå övre som hyllar? Adidas Malmo från City Series, är skon tillverkad av en? Mocka och skiktad överdel med en mjuk nylon som används på tungan och läder? Tre Stripes varumärke på sidan paneler. Sula kommer i Vit och Svart för att slutföra skönans utseende. Sök efter adidas Marathon TR Malmo uteslutande i storlek? börjar den 2 mars. Vem hämtar ett par? Adidas EQT Support ADV är inte lika adidas tubular mycket eftertraktade som det en gång var, men det nekar inte den betydelse modellen har haft när det gäller att EQT-linjen återkommer.

Det sägs att två nya färgbanor av modellen faller imorgon, låt oss titta närmare på båda. Adidas EQT Support ADV kommer klädd i ditt val av svart, accentuerat av röda och gröna ränder eller vita med svarta och röda ränder. Överdelarna är uppbyggda av nät ihop med de syntetiska överlagren och TPU-lacing-systemet som sveper runt hälen. En matchande färgad sula kompletterar skoets utseende. Leta efter de nya adidas EQT Support ADV-smakerna att släppa den 1 mars hos utvalda återförsäljare.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1334 topics and 1502 posts.