Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

adidas originals

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue May 22, 2018 7:07 am
by Steinbeck • 3 Posts

ÿþSelvom Nike-koncernen viste en stærk vækst, faldt adidas originals hele produktets omsætning. Som for Europa viste Puma-koncernen en ret stærk afhængighed. Så det er blevet helt påvirket af gældskrisen. For at imødegå resultatnedgangen og den dårlige udsigt har Puma koncernens ledelse foretaget den største tilpasning i løbet af de tyve år. I år er resultatet af Adidas Company sandsynligvis nået til 770 millioner euro til 785 millioner euro, og en rekord vil blive brudt. Derfor kan væksten nå op til femten til sytten procent.

Ifølge de tal, der blev offentliggjort af Adidas fra januar til september i 2011, var det store kinområdets generelle indkomst 900 millioner euro, med en stigning på 28% fra år til år, og dets forskellige mærker indså alle adidas gazelle tocifret salgsvækst. Det er utvivlsomt, at de nyligt tilføjede butikker 'resultater er jordskælv. Er det for optimistisk? Colin Currie fortalte reporteren, at han virkelig godkender det synspunkt, at sammen med Kinas urbanisering og modernisering vil kundernes forbrugsstyrke fortsætte med at adidas stan smith forbedre, hvilket vil sætte scenen for Adidas 'tocifrede salgsstigning.

Det er nødvendigt at indføre disse teknikker. WINDSTOPPER? ACTIVE SHELL er meget lys og blød og er nem at bære. Det giver også åndbarhed, og det er vindtæt og vandtæt. Vi siger, at det er passende for de ekstreme udendørs øvelser. HYBRID CONSTRUCTION kan perfekt kombinere alle stoffer med forskellige funktioner. Denne valgproces er meget vigtig og effektiv. HYBRID CONSTRUCTION kan forbedre åndbarheden og holde folk varme. Det er også vindtæt.

Denne adidas sneakers teknik opfylder efterspørgslen efter folks organer. Vi kan ikke ignorere formationsfunktionen, som er en slags tredimensionel skæring. Det forbedrer folks udendørs ydeevne, og folk bliver mere hyggelige. Jakken lomme er lavet af mesh stof og dette materiales luftventilation er god. Så det kan hjælpe med at svede. TX Hybrid Jacket vil blive vist på markedet i februar 2012, og dets markedspris er 1498 yuan. TX Multi Pants materiale er elastisk nok, så det giver mere frihed til dem, der dyrker sport.

Desuden er bukserne forstærket for at beskytte vores kroppe mod skaderne af disse skarpe ting. Vi kan ikke ignorere formationsfunktionen, som er en slags tredimensionel skæring. Det forbedrer folks udendørs ydeevne, og folk bliver mere hyggelige. Derudover er der et snor i bukserne, og snoren er elastisk. Faktisk er dette elastikbånd meget godt, og folk der bærer adidas tubular TX Multi Pants kan gøre sport frit og komfortabelt. Vi kan købe TX Multi Pants på markedet i februar 2012 med 728 yuan.

Adidas superstjerne har opbygget en rig arv af mennesker, der tilpasser det og virkelig gør det til deres egen. Fra Adidas, en maker af sportsartikler, er det helt sikkert en åbenbaring, at Adidas superstjerne er en så vigtig del af populærkulturen og medierne i dag. Adidas superstjerner er en bestemt berømthedsfavoritter, som giver sit potentiale til at være et virkelig populært og stødende modeprodukt. Adidas skovhøje er en relativ nykommer, men er ikke mindre storied end Adidas superstjerne.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1322 topics and 1490 posts.