Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

new balance 1300

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Thu Aug 30, 2018 12:17 pm
by Sophia Clement • 3 Posts

Jeff Staple maakte new balance 1300 vandaag de krantenkoppen met een enkel beeld met de vogels die hij iconisch maakte onder de sneakerheads. De bovenstaande foto werd op zijn website gezien en zoals je kunt zien lijkt hij zich aan te sluiten bij New Balance en Size? voor een krachtig driemanschap dat van exclusiviteit berooft. Het enige wat we kunnen doen is wachten op meer informatie, want het enige wat het bericht zegt, is binnenkort beschikbaar. De New Balance 1500 bevindt zich versterkt in marine nubuck voor deze laatste look die we onlangs hebben gezien. Getrimd in aqua blauw met donkergrijs en gelijke positie is deze look zeker een knaller omdat leer, nubuck en mesh vrijwel onzichtbaar lijken op basis van tonaliteit. Deze staan nu op geselecteerde New Balance-planken, waaronder CaliRoots.

Nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-dealers is dit paar New Balance 1400. Gemaakt als onderdeel van de New Balance Made in VS en New Balance Greige-collecties, is het bovenwerk van het ontwerp gemaakt van suede en heeft het een beige colorway. Grijs werkt de tong en hielgebieden, terwijl witte contrasten worden toegepast op de binnenzool en schoenveters. Je kunt de schoen new balance 1550 nu bij New Balance-accounts wereldwijd vinden. Het New Balance NYC Marathon-pack bevat dit paar New Balance 990. Terwijl New Yorkers zich voorbereiden op het runnen van de NYC Marathon op zondag 4 november, heeft New Balance deze speciale editie gekoppeld voor de gelegenheid. De technische runner draagt een rood suède en mesh-ontwerp, terwijl goud wordt bijgesneden. Ondertussen bevatten verwijzingen naar de new balance 1600 stad NYC in een appelafbeelding op de hiel en I [Run] NY op de binnenzool. Kijk nu voor de schoen bij winkels inclusief West.

De huidige collectie van New Balance bevat dit paar New Balance 574. Simpel gezegd, het ontwerp is dope! Verschillende blauwtinten dragen de bovenkant van het klassieke ontwerp, die is opgebouwd uit een combinatie van suède en mesh. Ringen van wit worden op het stiksel aangebracht, evenals het hielgebied en afgewerkt op de tussenzool. Het benadrukken van de look is het gebruik van een net op die middenzool, die doet denken aan adidas Dillinger web. Vind de schoen nu bij New York City Extra Butter. Nog geen woord over de beschikbaarheid, maar houd ons in de gaten voor meer informatie.

Iedereen heeft aandacht besteed aan new balance 247 het New Balance 1600 Heritage Blue-ontwerp, maar vandaag hebben we gedetailleerde afbeeldingen van een andere versie van de schoen te zien gekregen. Dit paar New Balance 1600 heeft een soortgelijke kleurblokkering, maar rood werkt op de suede-basis. Ondertussen worden overal donkergrijze, lichtgrijze en witte contrasten toegepast. De hardloper landt nu bij geselecteerde New Balance-winkels, waaronder in Boston gevestigde Concepts.Ronnie Fieg heeft eindelijk de releasedatum vrijgegeven voor zijn nieuwste New Balance-silhouet. De New Balance 1300 Salmon Toes zijn te koop in de winkel en online op vrijdag 12 oktober om 11.00 uur voor $ 150. De bijbehorende jas is ook verkrijgbaar voor $ 250 en je kunt je voorstellen dat beide items extreem beperkt zijn. Ronnie onthoudt zich ook van de opstellingsmethode voor in-store-klanten en vraagt geïnteresseerde mensen die vroeg komen en eisen dat een ticket op vrijdag wordt ingewisseld.

De New Balance 574 blijft de tand des tijds doorstaan door een model te zijn van wat een hardloopschoen zou moeten zijn. Alles wat de hardloper nodig heeft om de baas te worden, is een frisse colorway en de schoen heeft dat met succes alweer gedaan met een grijs suède en beige leren model dat iedere New Balance-fan onder de zon zal behagen. Kijk of deze bij geselecteerde retailers zijn. Dit afgelopen weekend zagen we de Hanon x New Balance 1500 "Chosen Few" samenwerking drop stateside, en vandaag leren we iets meer over de beschikbaarheid van de schoenen. De op suède gebaseerde runner heeft een bovenwerk dat is bedekt met verschillende tinten blauw, terwijl zwart en grijs als accentuerende tinten dienen. Het ontwerp is een eerbetoon aan de New Balance Flimby Factory, die dit jaar zijn new balance 247 luxe 30e verjaardag viert. De schoen is nu verkrijgbaar bij winkels, waaronder op NYC gebaseerde KITH en Boston-gebaseerde CNCPTS.

We hebben jullie eerder deze maand gezegd dat het New Balance 576 Cutting Room-pakket beschikbaar was bij accounts en vandaag zien we nieuwe afbeeldingen van de Billy Edgar-editie, die deze week het Stockholm Sneakersnstuff raakt. Billy Edgar is een ervaren vakman in de New Balance Flimby-fabriek en hij vervaardigde het paar, dat een rijk bruin leren bovenwerk combineert met zwarte en olijfkleurige accenten. Andere kenmerken zijn een geweven label op de tong en speciale metalen dubra's, evenals een Union Jack op de hiel.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1334 topics and 1502 posts.