Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

puma rihanna

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue Dec 25, 2018 9:40 am
by Julius Barrett • 3 Posts

Aangepaste Raphael Puma sneakers Teenage puma sneakers Mutant Ninja Turtles (TMNT) 14 april 2008 Onlangs hebben we een aantal releases gezien geïnspireerd door de Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) zoals: Nike Dunk Mid SB Donatello (Teenage Mutant Ninja Turtles). Hier is echter een blik op enkele Custom Raphael Puma Sneakers Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) door Briezrs. Ze hebben een groen en zwart patroon en en een rode Puma-vorm. Achter die vette veters is de tong bedekt met een rood en wit geruit patroon dat overeenkomt met het Puma-logo op de achterkant van de sneaker. Het groene en zwarte ontwerp lijkt op een schildpad en Raphael was de schildpad die rood droeg, dus de formulieren gaan samen met de kleur die Raphael kende.

Custom Puma Clydes Deep Plum Concrete 12 april 2008 Hier is een gedetailleerde preview van een aantal Custom Puma Clyde Deep Plum Concrete, ontworpen door de enige echte Rob L. Deze Puma Clydes zijn door Rob zelf gedoopt tot diep pruimbeton na het aanpassen van dit paar uit de limited edition Easter Puma Clyde uit 2006 waardoor deze specialer is dan reguliere gewoontes. Ze zijn voorzien van een gladde betonnen verf en een set van diepe puma schoenen pruimlinten. Rob toont zijn uitgebreide talent hier, want men kan zich het saaie schilderen rond het Puma Clyde-logo alleen maar voorstellen.

Puma Unlimited Hi Lo Limited Edition 5 apr, 2008 Puma is voor het eerst uitgebracht in 1991 en brengt de Puma Unlimited Hi Lo s opnieuw uit, die nu verkrijgbaar zijn bij Mita Sneakers. Ze zijn opnieuw opgebouwd en de toevoeging van levendige kleuren en puma creeper croc-huid draagt zeker bij aan het toevoegen van aandacht aan de schoen. Beide versies zijn vanaf 21 april 2008 verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Puma Sky II (2) Laag lakleder 25 maart 2008 Het lijkt erop dat Puma al vroeg in het jaar klaar is voor de zomerkleuren. Hier is een voorbeeld van twee verschillende kleurvarianten van het Puma Sky II (2) laag lakleer. Als je van felgekleurde kicks en lage tops houdt, zijn deze Patent Sky II Lo's echt iets voor jou. Nu verkrijgbaar bij Puma-winkels bij u in de buurt!

Puma Basket 1970 s NBA Champions Seattle / Boston 13 februari 2008 Hier zijn enkele foto's van de Puma Basket 1970 s NBA Champions Seattle / Boston. De eerste schoen heeft een wit lederen bovenwerk met groene en puma suede gele accenten en een omtrek van de skyline van Seattle in het zwart. De andere schoen heeft een groen bovenwerk met witte en zwarte accenten, evenals de skyline van Boston op de hiel in het zwart. Ze zijn echt aardig en stijlvol. Ga naar buiten en vraag uw lokale Puma-winkeliers naar de beschikbaarheid. Puma XR Runner TEXSTYLE Limited Edition 5 februari 2008 Hier presenteren we twee interessante kleurstellingen in de Limited Edition van Puma XR Runner TEXSTYLE. Ze hebben een op maat gemaakt tweed bovenwerk dat is geweven in verschillende levendige kleuren. Ze lijken sterk op het Rebook Classic-leer, maar zijn niet zo flauw qua totaalontwerp en kleurenschema's. Ze zijn nu beschikbaar bij bepaalde accounts.

PUMA x No Mas Eerste ronde The Lottery LA Uitgave 12 februari 2008 Hier presenteren we de PUMA x No Mas eerste ronde The Lottery LA Edition. Deze limited edition high-top viert de tentoonstelling van vorig jaar: The Lottery, die de gekte volgt van het ontwerp van Professional Basketball. Deze op LA Lakers geïnspireerde schoen als een van de vier verschillende versies in de collectie is opgenomen. Het heeft zwart leer met geborduurde loterijballen, drie sets kant met NO MAS op de veterpunten en op de buitenzool van de schoen. Ze worden vrijgegeven bij UNDEFEATED en zijn zeer beperkt. Zoek naar deze om op 13 februari om 12.00 uur vrij te geven.

PUMA Groundhog XR Runner 1 februari 2008 Met Groundhog s Day net om de hoek heeft Puma een aantal speciale XR-runners gemaakt. Ze zijn voorzien van panelen van imitatiebont en bruine leren overlays. De inlegzool heeft zelfs een grafisch verhaal. Meestal zijn schoenen niet echt gemaakt om Groundhog's Day te gedenken, maar Puma ging mee en besloot ze toch te bevrijden. Ze zijn vanaf 2 puma rihanna februari verkrijgbaar in de PUMA-winkel, PUMA en geselecteerde winkels. PUMA California (Cali) x Shoe Biz 23 januari 2008 Hier zijn enkele foto's van de PUMA California (Cali) x Shoe Biz, een samenwerking tussen Puma en Shoe Biz. Shoe Biz heeft zijn eigen stempel op deze schoen gedrukt, met een San Francisco-thema. De kleuren zijn geïnspireerd op de stad en de skyline is te zien op de binnenzool van de schoen. Het Puma-logo op het hiellipje wordt vervangen door een afbeelding van de minibus. Ze zijn beperkt tot 150 paar en zijn alleen verkrijgbaar in The Dino Shop op Haight Street.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1337 topics and 1505 posts.