Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

hoe valt new balance

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Wed Dec 26, 2018 5:52 am
by ZaraMacMillan • 3 Posts

ÿþNew Balance Pro Court 28 juli 2010 De hoe valt new balance nieuwe lifestyle-geïnspireerde sneaker van New Balance, de Pro Court, gaat in augustus uit. De schoen heeft een bovenwerk van canvas dat is afgewerkt met rubber aan de teen. Een beetje suède is ook aan het ontwerp toegevoegd en verschijnt op het N-logo en op de hielkap. New Balance gaf de sneaker ook een beetje karakter door sterke lijnen en zichtbare stiksels aan het bovenwerk van het canvas toe te voegen. Ten slotte zit de sneaker op een witte gevulkaniseerde zool. Zoek naar hen in wit en zwart bij Zappos voor $ 55.

24 Kilometers x New Balance 577 (nieuwe afbeeldingen) 27 juli 2010 Op 28 augustus zal de Spaanse retailer, 24 Kilates, een aangepaste versie van de New Balance 577 uitbrengen. We hebben gisteren een preview van de sneaker kunnen krijgen, maar vandaag brengt een paar meer kijkt naar samenwerking. Zoals veel New Balance-samenwerkingen, werd de sneaker geproduceerd bij de bedrijven Flimby, Engeland New Balance plant. Het bovenwerk van de schoen is voorzien van zowel geperforeerd new balance 2018 als eersteklas suède, gemengd met een vleugje leer. Hoewel beide paren in een basis van verschillende grijstinten zitten, zijn het de accenten van respectievelijk blauw en rood op elke sneaker, waardoor ze knallen. Zorg ervoor dat ze eind augustus internationaal worden gelanceerd.

New Balance x Nakomelingen Covent Garden Pack 19 juli 2010 De New Balance Covent Garden Pack is new balance 247 dames een samenwerking tussen het merk hardloopschoenen en Offspring. De Britse retailer is geen onbekende voor New Balance en dit nieuwste aanbod is gedaan ter ere van hun geschiedenis van samen creëren. De gekozen schoen is de New Balance 576 en met drie kleurmanieren, waaronder grijs / blauw, rood / blauw en zwart / goud per stuk schoen heeft een zeer rijkelijk gekleurd, geblokt bovenwerk dat goed gebruik maakt van de suède en mesh-constructie. De tong herbergt een speciaal grafisch eerbetoon aan de vlaggenschepenwinkel van Offspring en een mooie 3M hangtag.

New Balance 574 Navy / Gray 16-jul-2010 De New Balance 574 wil graag pronken. We hebben het gezien in speciale packs en in speciale make-ups. Deze new balance 373 dames keer gaat het niet allemaal op pad, maar het blijft zeker gescheiden van de rest. Verkrijgbaar bij NB Web Express, de nieuwste colorway sport dezelfde materiaalmake-up die we gisteren zagen op het olijfgroene paar. Het bovenwerk is grotendeels marineblauw met grijze accenten op het N-logo en op het hiellipje. Bovendien is 3M te vinden op het N-logo, evenals een rode omtrek die te vinden is op andere merken op de sneaker. Retail is $ 60.

Nakomelingen x New Balance 576 Covent Garden Pack 5 juli 2010 De New Balance M576 is absoluut een van hun populairste sneakers als het gaat om samenwerkingen. In een van hun nieuwste, is New Balance samengekomen met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde sneaker boutique Offspring om het Covent Garden Pack te creëren. Het pakket bestaat uit drie 576 kleurstellingen die een eerbetoon zijn aan de vlaggenschepenwinkel van Offspring in Covent Garden. Doordat het grootste deel van de schoen in de huidige staat werd gehouden, besloot Offspring om de colorway slechts een beetje te retoucheren. Hier gezien zijn een zwart / grijs / goud en twee neemt een grijs / blauw / rode colorway, je kunt vertellen dat wilde het eenvoudig en levendig houden. Zoals we al zeiden, was de grootste verandering van de kleur de colorway en verliet de gebruikelijke mix van nylon, suède en leer alleen. De sneakers worden geproduceerd in de New Balance Flimby-fabriek en zouden medio juli selecties moeten uitvoeren, waaronder Offspring.

Met al het gepraat over crosstrainers is new balance 373 heren het moeilijk om New Balance weg te laten, die een sterke push terug in de schijnwerpers zet met hun recente signeersessies van atleten. Hoewel het niet op grote schaal bekend is, heeft New Balance eigenlijk een goede trainer in de 7515, en er zijn nieuwe kleurstellingen opgedoken over het net. De schoen heeft een bovenwerk van synthetisch en mesh dat op een zeer laag profiel zit. Pulsdemping zit in de hiel terwijl NDurance duurzaam rubber de buitenzool afdekt. Voor jou crosstrainers met stijl, ze zijn nu beschikbaar in wit / zilver-blauw en zwart / zilver voor $ 75 bij NBwebexpress.

Scroll up

Home

Holy Oly



Home
Content















Home
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1330 topics and 1498 posts.