Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

converse all star outlet

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue Jan 22, 2019 7:49 am
by Roxanne Ivan • 3 Posts

ÿþFootpatrol (Londense all stars converse dames winkeliers) en Converse zullen binnenkort een samenwerkingsversie van de Converse One Star uitbrengen. De schoen komt naast een Coaches Jacket, geïnspireerd door de sneakercultuur van Londen en de mysterieuze stoeprandmarkeringen die uniek zijn voor het Soho-gebied waar Footpatrol woont. De Footpatrol x Converse One Star is bedekt met eersteklas materialen en detaillering om te voldoen aan de esthetiek van de Soho-monumenten . Het bovenwerk van suèdeleer is uitgerust met Footpatrol-branding op de hiel, oranje accenten op de hielstrip en middenzoolstempel, merkveters en een witte gevulkaniseerde zooleenheid.

Een andere nadere blik op het Air Jordan x Converse Pack, ook wel bekend als "The 2 That Started It All Pack", is te zien en is geïnspireerd op de "Love of the Game" van Michael Jordan. Met de Air Jordan 2 en de Converse Fastbreak Mid, werden beide paren gedragen door Michael Jordan in het midden van de jaren 80 en een A UNC-thema is te zien op elk. Het witte leren bovenwerk wordt geaccentueerd door de Carolina Blue op de branding en op de baby converse all stars hiel. Michael Jordan spande zich in Converse sneakers aan, vooral tijdens zijn studententijd bij UNC. Hij droeg zelfs de Converse Fastbreak Mid tijdens de Olympische spelen van 1984. De Air Jordan 2 Alumni is eigenlijk een PE-versie van het model dat Jordan droeg, terwijl het al een Chicago Bull voor het Carolina Pro Alumni-basketbalspel was voor het converse 70s goede doel.

Een gedetailleerd overzicht van het Air Jordan x Converse Pack oftewel "The 2 That Started It All Pack" wordt gegeven, geïnspireerd op de "Love of the Game" van Michael Jordan. Met de Air Jordan 2 en de Converse Fastbreak Mid, werden beide paren gedragen door Michael Jordan in het midden van de jaren 80 en een A UNC-thema is te zien op elk. Het witte leren bovenwerk wordt geaccentueerd door de Carolina Blue op de branding en op de hiel. Michael Jordan spande zich in Converse sneakers aan, vooral tijdens zijn studententijd bij UNC. Hij droeg zelfs de Converse Fastbreak Mid tijdens de Olympische spelen van 1984. De Air Jordan 2 Alumni is eigenlijk converse aanbieding een PE-versie van het model dat Jordan droeg, terwijl het al een Chicago Bull voor het Carolina Pro Alumni-basketbalspel was voor het goede doel.

De Converse Chuck Taylor All-Star x Nike Flyknit is een Chuck Taylor die wordt geleverd met Nike Flyknit-technologie aan de bovenkant. Wat je uiteindelijk krijgt is een ademend, lichtgewicht, flexibel geweven bovenwerk dat past in de mal van de hedendaagse moderne esthetiek. Naast het bovenwerk van Flyknit, wordt de schoen ook geleverd met een comfortabele Lunarlon-binnenzool, een voering van neopreen en een branding via de patch op de mediale zijde en de geweven tonglip. Schiet op een Hyper Grape en witte kleurenschema, pak een paar van deze slechte jongens op op 24 juni.

Ben je brutaal genoeg om roze schoppen te verslaan? als het antwoord ja is, kijk dan eens naar deze nieuwe roze colorway van de Converse Chuck Taylor All Star Ox. Deze lage top-iteratie van het klassieke Converse-silhouet heeft een volledig canvas bovenwerk gedaan in Chateau Rose met witte details aan de veters, rubberen teen dop en de gevulkaniseerde rubberen zool. Metalen ogen en subtiele slagen van zwart op de tussenzool completeren het uiterlijk van dit paar Chuck Taylor Lows dat nu voor $ 80 te koop is bij bepaalde Converse-winkels. Cop of drop fellas? Laat het ons weten.

Klaar om morgen zijn debuut te maken, vandaag bekijken we voor het eerst de nieuwste samenwerking tussen Missoni en Converse, de Missoni x Converse Chuck Taylor All Star 70 Slip Collection. Deze gloednieuwe converse all star outlet creatie neemt de klassieke Chuck Taylor All Star '70 en transformeert het met de hulp van een beetje Latijns-Amerikaanse sandaal inspiratie. Wat je uiteindelijk krijgt is een gloednieuw silhouet met een premium multicolor gebreid katoenmix bovenwerk gecombineerd met de geweven leren overlays. Nog meer leer is te vinden op de foxing, terwijl het gebruik van een rubberen zool de foto een beetje meer een traditionele uitstraling geeft. Beide paren uit de Missoni x Converse Chuck Taylor All Star 70 Slip Collection worden vanaf 10 juni uitgebracht voor de adviesprijs van $ 200. Vind deze bij geselecteerde detailhandelaars evenals bij Converse.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1337 topics and 1505 posts.