Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

puma schoenen

in A dangerous trip and anomalies of our planet Sat Apr 13, 2019 9:26 am
by Kennedy Pitman • 3 Posts

Nu, terwijl Ronnie Fieg een flitsende persoon kan zijn, puma schoenen nemen deze sneakers een stap terug en concentreren ze zich echt op de meer klassieke kant van de dingen in deze witte uitvoering en zwart leer met witte tussenzool. Beginnend met de zwarte versie zien we eerst premium leer met een witte tussenzool, allemaal aan elkaar gebonden door een paar zwarte ronde veters. Het witte paar is gewoon een white-out met veters om bij te passen, zul je yin of yang omzeilen? Vertel ons als, liefde of haat in de comments hieronder.

Nu werden ze geïntroduceerd in een collectie en hebben ze New York City's merk Alife. Met silhouetten R698 s, Blaze of Glory en Disk Blaze tot nu toe. puma sneakers Kijkend naar een release van 2015 is er geen vaste release datum voor de dope release stay tuned op KoF voor meer informatie over de drop.Via: MNLet ons weet je gedachten over de Alife x Puma Spring 2015 Collection puma sneakers dames Preview in de commentarensectie.Hebben we de Grootte bekeken? x Puma "Wilderness" Pack voor.

werkt samen met de wereldwijde krachtpatser Puma om dit prachtige pak sneakers te maken en met behulp van 90-silhouetten zal het ongetwijfeld snel gaan. Geïnspireerd door de wildernis en het verschil in terrein belichamen deze prachtige sneakers de Sahara en de binnenstad. Beginnend met de R698 toepasselijk genoemd Sahara na zijn verschillende schaduwen van tan suède en leer en de aardige weinig toegevoegde aanraking van kleur op puma werkschoenen de hielgreep en sokvoering.

De volgende is de Puma XS850 Inner City met zwart, grijs leer en verbazingwekkende mesh in combo met de gele accenten voering om de stadslichten te vertegenwoordigen, deze stoere jongens zijn hot.Ronnie Fieg heeft echt een naam opgebouwd in de hele sneakercommunity met een paar wave collab releases onder zijn riem en het ziet ernaar uit dat hij nog steeds voor 100% uit de lijn kan komen met zijn nieuwe samenwerking met het Puma Brand en Dover Street Market.

Lijkt erop dat Ronnie zeker oog heeft voor schoeisel. De samenwerking toont de XT 2 op twee zeer schone minimalistische kleurmanieren. Loslaten in zwart en wit met volledig leren bovenwerk op de witte buitenzool. De Ronnie Fieg x Puma Dover Street Market-samenwerking wordt vrijgegeven op 26 juli bij geselecteerde retailers.De in New puma voetbalschoenen York gevestigde ontwerper Sophia Chang heeft onlangs geopenbaard dat ze zal werken aan een nieuw samenwerkingsproject met PUMA, getiteld de Brooklynite-collectie.

Puma is deze zomer meedogenloos geweest en zorgde ervoor dat ze niets dan het beste opleverden. En als we het hebben over het beste van Puma, dan moeten we het hebben over de Puma Disc Blaze OG 93 Hawaiian Ocean-release. Dit gaat rond, de Puma Disc Blaze wordt gezien als een fenomenale grijze, witte en heldere Aqua-achtige tint. Deze kicks zullen je deze zomer echt meenemen op vakantie, dus stop met lolly-kokhalzen en ga vandaag nog met je paar.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1337 topics and 1505 posts.