Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

puma thunder electric

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Mon Jun 10, 2019 7:11 am
by Murray Gresham • 3 Posts

ÿþPUMA R698 Jogger New Colorways 14 december puma schoenen 2010 PUMA R698 Jogger - Team Regal Red PUMA-fans hebben absoluut geen gebrek aan stijlen om uit te kiezen. Of het nu een model of colorway is, het merk houdt dingen interessant, of het nu een retro- of een eigentijds model is. En of u nu op zoek bent naar een hardloopschoen of iets dat bij een nieuw jasje past, de PUMA R698 is een van die modellen die de kloof tussen vorm en functie uitstekend omspant.

Puma Clyde Spring 2011 Releases 11 dec 2010 Puma Clyde - Lente 2011 Releases Simpel gezegd, de Puma Clyde is een eeuwigdurend onderdeel van de Puma-collectie en het nooit veranderende ontwerp is iets dat de populariteit van de Puma blijft vergroten. Hier zijn twee eenvoudige kleurstellingen die gepland zijn om te verschijnen als onderdeel van hun voorjaarscollectie puma sneakers 2011. De schoen heeft een keuze uit rood of blauw, beide zijn gemaakt van suède en zijn voorzien van een gouden Clyde-opdruk op de zijpanelen. Het ontwerp is afgewerkt met witte accenten, die zichtbaar zijn op de veters, het logo en de zool. Kijk of ze in puma basket de lente bepaalde Puma-accounts kunnen raken.

PUMA Basket Vintage Spring 2011 6 dec. 2010 PUMA heeft dit voorjaar een paar trucjes met de hand gemaakt, met de release van de Japan Suede en de eerste ronde sneakers. Net als de Japan Suede s voegen deze Basket Vintage-sneakers voor de lente een beetje klassieke flair toe aan de Puma-lente-line-up. Oorspronkelijk uitgebracht in 1971, de sneakers zijn trouw te vormen met een premium lederen boven- en binnenkant, met een suede Puma-streep.

Zijn kunstwerk onderzoekt dit door het gevoel van een vreemde reis vast te leggen vanuit het puma sneakers dames perspectief van een ingebeelde sneaker. De straten en de stad, vanuit dat lage perspectief, allemaal duizelingwekkend en desoriënterend, zint u uw zintuigen in een uitzinnige draai. Het aangepaste artwork op deze trainers is geproduceerd om dit weer te geven in de unieke stijl van Jon Burgerman. Beperkt tot 130 paar van de witte en slechts 40 van de rode wereldwijd, zullen de sneakers worden gelanceerd op 11 december 2010. via hs.

Puma Easy Wing Black / Golden Poppy 28 november 2010 Puma biedt de draai in stijl waar we allemaal hongerig naar zijn geweest met deze nieuwe Easy Wing. De sneaker heeft een gevoel dat geïnspireerd is op moccasin, maar blijft nog steeds trouw aan de loopwortels. De klassieke Easy Rider-zool ligt onder een bootachtig bovenwerk met een teen-boxnaad die inheemse mode schreeuwt en het bovenwerk van zwart suede helpt ook te slingeren de stem naar tribale invloed. Afgezien van suède dat op de bovenkant wordt gebruikt, is er ook een nylon enkelrand, ook zwart uitgevoerd voor een koel tonaal effect, terwijl de Golden Poppy-accenten goed passen bij de zool puma werkschoenen van de gom. Kijk of deze snel bij geselecteerde winkeliers kunnen worden afgeleverd. Via? KenluPuma Easy WingBlack / Golden PoppyNovember 2010

Hussein Chalayan x Puma Urban Motus Sneaker 25 november, 2010 Hussein Chalayan en Puma blijven samenwerkende magie creëren en hun nieuwste aanbod voor de Winter 2010 is perfect. Chalayan neemt nu zijn aanraking en voegt het toe aan de Puma Urban Motus door het een vereenvoudigde maar verbeterde look te geven, terwijl het toch Puma blijft. De schoen heeft een bovenwerk van premium suede met gewaxt veters en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: bruin, zwart of marine. Via sXh.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1337 topics and 1505 posts.