Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

nike air max 2017

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Mon Jun 10, 2019 7:16 am
by Murray Gresham • 3 Posts

ÿþBovendien werd de Nike Air More Uptempo Tri-Color in nike air max 2017 eerste instantie verondersteld exclusief voor GS te zijn, nu lijkt het te worden vrijgegeven in de maten van beide heren en op school. Absoluut goed nieuws voor iedereen die op zoek was naar een paar. Gekleed in leer en nubuck constructie, het unieke ontwerp van de schoen heeft het model rock een split-kleurig bovenwerk als Black zorgt voor de hiel regio, Gray is recht naar beneden geplaatst midden van de schoen en wit staat op de teen.

We hebben goed nieuws te melden aan Foam fans als de? Nike Air Foamposite Pro in de Island Green colorway nu een releasedatum heeft gekregen. Deze? Air Foamposite Pro? Wordt bedekt met eilandgroen overal in het bovenste deel van het hardschuim dat je nike air max 2017 goedkoop onmiddellijk vangt aandacht. Dienen als een contrast is zwart dat is geplaatst op de tong, veters, oogleden, hiel en treklipjes. Een metalen platina-juweel Swoosh en een ijzige blauwe doorzichtige buitenzool maken het af. Kijk uit naar de Nike Air Foamposite Pro Island nike air max 2017 heren Green die op 8 september 2017 wordt uitgebracht voor een adviesprijs van $ 230.

Om niet te worden verward met het White Snakeskin-paar dat vorige maand werd uitgebracht, zal de Nike Air Max 97 binnenkort in een nieuw Triple White-kleurenschema komen. De Nike Air Max 97 Triple White is gemaakt van een bovenwerk van mesh en leer dat in alle wit met subtiele hits van Wolf Gray die op de Nike-branding op de zijpanelen en de tong landen. Een zichtbare Air Max-eenheid van volledige lengte, een nike air max 2017 dames goedkoop witte hak van de hendel en een witte rubberen buitenzool completeren het uiterlijk van dit ongerepte paar Air Max 97's.

De merknaam en veters van Swoosh zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelfs de hakken rocken verschillende afwerkingen zoals een die wordt geleverd met Nike en de andere met de branding van Los Angeles. Andere kenmerken zijn de slogan van "Drew League:" No Excuse, Just Produce "op de inlegzolen en aangepaste tongmerking met een basketballogo dat Drew League, Los Angeles, EST 73 leest. Nog geen woord wanneer deze zullen verdwijnen, maar verwacht dat ze dit later deze zomer doen.

De? Nike PG 2 is heel anders dan de PG 1. Om te beginnen is de riem verdwenen. Bovendien lijkt dit paar te komen met een echte tong, in plaats van het bootie-achtige ontwerp dat we op het eerste paar zagen. Exposed Flywire maakt deel uit van het vetersysteem, terwijl dit specifieke paar is opgebouwd uit mesh nike air max invigor en fused-overlays. We hebben nog geen informatie over de enige eenheid.

Als dit uiteindelijk de Nike PG 2 wordt, wat zijn dan je eerste gedachten? Geïntrigeerd? Teleurgesteld? De? Nike Air VaporMax maakte zijn debuut nog niet zo lang geleden, maar dat belet Nike niet om een andere versie van het model te maken. Dit paar dumpte de veters in het voordeel van een middenvoetriem. Volgend jaar volgend, zie hier een eerste blik op de? Nike Air VaporMax Strap Multicolor. Deze colorway van de? Nike Air VaporMax Strap wordt geleverd met een Flyknit-bovenwerk gedaan met alle kleuren van de regenboog.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1324 topics and 1492 posts.