Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

adidas cloudfoam

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue Jun 18, 2019 11:44 am
by No name specified • ( Guest )
avatar

Adidas EQT Support 93 udgives i en ny adidas nmd dame farvelægning af grå / blå som en del af sin 2017-serie. Den klassiske løber har en kombination af mesh og ruskind på tværs af sin øvre i nuancer af lyse og mørke nuancer af gråt. Pops af blå og sorte accenter ses på hælen og ydersålen, med hvide streger påføres på tre strimmelmotiver og mellemsål. Forhandler til en pris på $ 110, kig efter denne farveway af adidas EQT Support 93 på udvalgte adidas butikker og online i juni. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og de seneste sneaker nyheder.

Adidas Ultra Boost 3.0 Bronze udgives om to dage, og den kommer til at omfatte rækkefarvede adidas ultra boost triple black forstærkninger, der allerede er tilgængelige i rød, sølv, sort og klassisk hvid. Core Black dækker simpelthen sneaker s primeknit øvre med et matchende læder caging system, mens hæl tælleren er fremhævet i en mat finish. En bronze boost adidas tubular midsole højdepunkter og en sort kontinentale ydersål fuldender to-tone design.Retailing for en pris på $ 180, se efter denne farveway af adidas Ultra Boost 3.0 på udvalgte adidas butikker og online den 31. maj.

Klik og bogmærke vores officielle Adidas Ultra Boost 3.0 Bronze lanceringsside nu for flere billeder, de nyeste informationer og fuld udgivelses detaljer. Adidas Pure Boost slap bare i grå og marineblå farveveje, men sneakeren er nu afsløret i et klassisk kerne-sort tema. Et perfekt adidas eqt par til hverdagsbrug, lav-top har en vævet øvre, der er farvet i blandede nuancer af sort og solid grå. Skoen er detaljeret med et tre strimmelmotiv på tværs af siderne og en perforeret TPU er placeret på hælen. En hvid boosts mellemsål og sort ydersål kompletter udseendet.

Forhandler til en pris på $ 140, se efter adidas Pure Boost Core Black på udvalgte adidas butikker og online. Hold altid den låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder. Adidas Pure Boost Xpose er en eksklusiv sneakers til kvinder, der kombinerer stil og ydeevne til en vindende formel. Udvalgt i en klassisk sort / hvid farveway, omsluttes meshet rundt og under midterfoden for en understøttende pasform og maksimal ventilation. Den energi-tilbagevendende Boost mellemsål i hvid og den stretchy ydersål i sort fuldender adidas cloudfoam det slanke design.

Retailing for $ 140, se efter denne farveway af adidas Pure Boost Xpose på udvalgte adidas butikker og online. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og de seneste sneaker nyheder. LGBT Pride Month vil finde sted i juni måned, og mens Nike allerede har afsløret deres Be True Collection, måtte du vide, at adidas også skulle vise deres støtte. I dag bringer vi dig officielle billeder og en udgivelsesdato til adidas Ultra Boost 3.0 LGBT / Pride. Adidas Ultra Boost 3.0 Pride har en sort Primeknit øvre med et matchende bur, snørebånd og indvendig liner.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1324 topics and 1492 posts.