Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

Nike Air Max 2017

in Travel club, and all the most amazing and mysterious world Mon Jul 01, 2019 6:00 am
by Vicky Carnegie • 3 Posts

Deze specifieke colorway komt Nike Air Max 2017 in een lichtblauw, grijs en wit kleurenschema. Stel het debuut in tijdens het Air Max Day 2018-seizoen, houd het in de gaten als er meer releases en productinformatie verschijnen.Deze nieuwe colorway van het model combineert twee originele kleurstellingen om een geheel nieuwe look te creëren.De Nike Air Max Plus TN Hyper Blue Tiger combineert de Nike Air Max Plus TN Hyper Blue colorway met de Tiger colorway om te creëren wat u hierboven ziet.

De schoen bestaat uit een op zwart gebaseerd bovenwerk dat wordt gemarkeerd door de blauwe, gele en oranje print die overal te zien is. Andere kenmerken van de schoen zijn de leren tongetiketten, 3M-details en de tussenzool van wit en zwart. Nog geen bericht over Nike Air Max 2017 Dames wanneer de Nike Air Max Plus TN Hyper Blue Tiger wordt uitgebracht, maar zodra we erachter komen, zullen we u dit zeker laten weten.De Nike Air Zoom Generation, de eerste signature schoen van LeBron James.

Hierboven vindt u een Nike Kyrie 3 Boston Nike Air Max 90 Celtics PE die Nike speciaal voor Kyrie heeft gemaakt. Hoewel deze niet beschikbaar zullen zijn voor het publiek, zijn we er vrij zeker van dat we genoeg Boston Celtic-vibes op de Kyrie 4 zullen zien zodra Nike besluit om het aanstaande Kyrie-signature-model te laten vallen.Terug naar de Nike Kyrie 3 Boston Celtics PE. Deze PE-versie van de Kyrie 3 wordt geleverd met een witte bovenzijde gecompenseerd door de groene tinten op de verloopdetails op de Swoosh.

Keltische fans, Kyrie-fans, zouden het opgepikt hebben als Nike Huarache Nike had besloten om deze vrij te geven? Best wel lief, toch?Vandaag bieden we u een eerste blik op wat bekendstaat als de Nike Kyrie 3 For The Fearless Only. De Kyrie 3, geïnspireerd door Kyrie's vermogen om alle obstakels te overwinnen, ongeacht de situatie, wordt geleverd met een witte bovenkant geaccentueerd door de grijze Swoosh. De ster van de schoen is de tekst "For The Fearless Only", genoteerd aan de zijkant van de hiel / enkel.

Jullie herinneren je de "Christmas" -kleurenweg van de Nike Zoom Lebron Soldier 8 die we je gisteravond hebben laten zien, toch? Welnu, we hebben een andere colorway om je vandaag te laten zien, maar deze kan wat moeilijker zijn om te copieren.Hoogwaardige materialen landen op de Air Max 1 in de vorm van een nieuwe NikeLab Air Max 1 Pinnacle colorway. Deze nieuwe NikeLab Air Max 1-serie, die de Sand iteratie wordt Nike Air Force 1 genoemd, heeft de schoen in een zand-, deeltjesachtig beige, woestijnzand en zeilkleurenschema.

Hierboven krijgt u een eerste blik op wat een PSNY x Nike Air Force 1 High-samenwerking zou zijn. Deze speciale versie van de Air Force 1 High is de nieuwste om het 35-jarig jubileum van het model te vieren. De schoen kiest voor een subtiele, maar toch luxe afwerking en bestaat uit een bovenwerk van premium leer uitgevoerd in een volledig witte colorway. Opvallende kenmerken van de schoen zijn onder meer de zichtbare stiksels, tekst van "EIGENDOM VAN PSNY, NIET VOOR WEDERVERKOOP" op het lipje van de hiel.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
1 Member and 2 Guests are online.:
Daniel Jones

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1322 topics and 1490 posts.