Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

Adidas Zx Flux

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Sat Jul 13, 2019 7:45 am
by MirabelleOrlando • 3 Posts

Dit is ook te zien aan het steeds ernstiger Adidas Zx Flux worden van het recente "tekort aan migrantenarbeiders". Wat de eerstelijnswerknemers betreft, zij hadden zeer weinig te bieden. De nieuwe generatie arbeidskrachten zijn niet bereid om te werken in arbeidsintensieve fabrieken of OEM-fabrieken vanwege hun steeds hogere verwachting van loon en leven, dus hieruit is het ook goed te zien. Het is ook een evidente zaak dat Fox Conn werknemers op grote schaal en ononderbroken begint aan te nemen. Zoals rustplaatsen voor de afwikkeling van Adidas, Cambodja of Thailand van Azië zijn mogelijkheden. We kunnen leren van de recente breuk van Adidas Cambodia "sweatshop" -schandaal.

Per rapportage moeten vergunde merchandises geproduceerd worden die gericht zijn op de Olympische Spelen in Londen, en arbeiders in kledingfabrieken in Cambodja zijn de enige groep mensen die wekelijks vijftien dollar verdienen bij Adidas. Wekelijks moeten werknemers zes dagen naar het werk gaan, en ze zullen maximaal tien uur per dag werken. Er werd door deze Adidas Sneakers Dames werknemers gezegd dat de toestand waarin ze werkten ernstig was. Het salaris per maand is 61 dollar, aangenomen dat ze zes dagen per week werken en acht uur per dag werken, bovendien is er vijf dollar voor de betaling van een ziekteverzekering. Maar het was onlangs door Adidas gereageerd dat het salaris Adidas 16 per maand voor zijn Birma fabrieksarbeiders 130 dollar was (ongeveer 828 yuan RMB).

Wat meer is, andere transnationale bedrijven namen deze gewoonte meestal ook. De eerste landbouweconomie beoordeelde de stijging van de arbeidskosten in China, wat kan worden verklaard door de emigratie van sommige multinationals, zoals Adidas en Nike. Lichtgewicht en warm ontworpen met heldere tinten, Adidas sportmerk kwam op de markt. Modieus ontworpen en fel van kleur, Adidas NEO Label is een merk van het sportleven dat het meest levendige merk in de Adidas-familie is en blijft bij de huidige prime tideway, dus het is het gloednieuwe sport-vrijetijdsmerk dat intiem is voor het leven.

Het vernieuwde Adidas 16.1 Adidas NEO Label heeft de sportelementen en het trendy design samengevoegd, wat een hele reeks producten biedt voor de jongere, modegevoelige groepen. Het is de beste woordvoerder van tegenwoordig om jonge mensen over te brengen, kracht te onthullen en met enthousiasme een beter leven te zoeken. Laten we onze passie verhogen en samenkomen onder het turquoise logo, dat staat voor krachtige kracht en eindeloze vreugde, om een opvallend lid van de nieuwe Adidas-show te zijn. Ga door naar geluk en applaus voor de jonge leeftijd. Adidas werd in 1948 opgericht door Adolf Adi Dassler, de grondlegger van het merk.

Adolf zag dat drie strepen aan de zijkanten van de schoenen de voet van de stagiair comfortabeler maakten op basis van jarenlange productie van schoenen. En hij mengde zijn gedachten bij het ontwerpen van nieuwe schoenen. Toen, in 1949, ontstond het eerste paar Adidas-schoenen met drie parallelle staven aan de zijkanten. Vanaf dat moment zien we veel overwinningsscènes op de speelplaats samen met Victory Three Parallel Bars van Adidas. Vandaag de dag kan Adidas verschillende soorten schoenen ontwerpen die bij menselijke lichaamsonderscheidingen horen. Het kan niet alleen de prestaties van professionele trainees naar een hoger niveau upgraden, maar ook voldoen aan de algemene vraag van klanten naar uitstekende sportkleding.

Met de hoge kwaliteit, zorgt het Adidas 16.2 voor een goede verkoop. De voorste palm neemt het fonkelende samengestelde materiaal om de bovenkant van de Bian-schoen te ademen, en het ontwerp van kleine openingen aan de bovenkant houdt de voeten droog en comfortabel. De hak van de schoen gebruikt specifieke ontwerpen, waaronder glanzend materiaal, speciale naad en dikkere binnenzool, alles zou uw voeten beschermen. De ontwerpen helpen je om meer uitmuntend te presteren, dus de Adidas Bian Tennisschoen is jouw keuze op de speelplaats. De binnenzool van de EVA, samen met de anti-frazzled gladde rubberen zolen, onderscheidt zich door de karakters van minder vibratie, antislip en natuurlijk anti-frazzled.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
1 Member and 3 Guests are online.:
Daniel Jones

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1321 topics and 1489 posts.