Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

adidas schoenen

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Mon Aug 12, 2019 11:59 am
by EdenDoherty • 3 Posts

Een andere sneaker die vandaag viel, was adidas schoenen de PORTER x adidas NMD Chukka. Onbeslist als het gaat om deze release? Laten we het eens nader bekijken. De PORTER x adidas NMD Chukka houdt alles redelijk tonaal en eenvoudig omdat het bovenwerk wordt gedaan in een zwart Primeknit-bovenwerk gecombineerd met het zwarte PORTER TANKER-nylonweefsel dat op het mediale kwartier is genoteerd. Ook op de bovenkant bevinden zich de getapete naden van het oog, de driehoekige lederen versterkte veter, 3-Stripes hielband, een witte Boost-middenzool uitgerust met blauwe EVA-inzetstuk en een zwarte rubberen buitenzool. Chukka's in de zomer? Waarom niet, haal vandaag een paar PORTER x adidas NMD Chukka op voor de verkoopprijs van $ 160.

Het lijkt erop dat Parley x adidas collabs er zijn om te blijven. Een paar dagen geleden hielden beide merken hun eerste Run For The Oceans-evenement ooit om het bewustzijn voor behoud van de oceaan te verspreiden. Ze nodigden hardlopers, atleten, oceaanambassadeurs, milieuactivisten, artiesten, influencers en media uit om adidas stan smith samen te komen voor dit grootse evenement. Tijdens dit evenement werden een paar aankondigingen gedaan:  De herfst / winter 2018 Ultra Boost zal 80 procent van het bovenste materiaal laten maken van oceaanplastiek, 'zei Maestrini.  Het is niet langer een toevoeging. Het wordt hoe we in de toekomst de Ultra Boost adidas sneakers maken.

Dat is hoe serieus we zijn met dit idee. "Maestrini zei ook dat adidas een miljoen paar sneakers gaat maken met Parley voor de Ocean's A.I.R. (plastic vermijden, onderscheppen en opnieuw ontwerpen). In 2018 hebben ze plannen om vijf miljoen paar Parley-schoenen te maken. "We willen altijd met prestaties beginnen omdat we verankerd zijn in sport, maar tegenwoordig kun je niet zeggen dat er sport is aan de ene kant en levensstijl aan de andere. Cultuur en sport zijn allemaal met elkaar verweven  , zei hij.  We gaan Parley schoenen laten maken met Originals ook omdat we zo toegewijd zijn aan de toekomst.

Zijn schone en adidas slippers eenvoudige kleuren van de adidas Superstar jouw ding? Als ze dat zijn, is hier een nieuwe colorway die onlangs is weggevallen en het zou cop-waardig voor je kunnen zijn. Deze Superstar heeft een wit leer op het grootste deel van het bovenwerk met Onix / lichtgrijze details op de kenmerkende drie strepen op de zijpanelen en het hiellipje. Extra details zijn de rubberen shell-toe in wit, goudfolie Superstar-logo op de zijpanelen, het adidas trefoil-logo op de hiel en een witte rubberen zool. Je kunt deze eenvoudige en veelzijdige colorway van de Superstar op geselecteerde adidas-accounts bekijken vandaag voor een verkoopprijs van $ 80.

Er zijn nieuwe colorways van de adidas Ultra Boost Uncaged-set die deze zomer wordt uitgebracht, want we geven je een kijkje in een nieuwe marineblauwe iteratie van de premium runnerprised van het gebruikelijke ademende Primeknit-materiaal overal in de upper, deze Uncaged-versie van de Ultra Boost komt bedekt met een overwegend marineblauw bovenwerk met subtiele zwarte spikkels overal. Extra details zijn onder meer een marine gestructureerde hielkap met Metallic Silver Ultra Boost-branding, een witte Boost-middenzool over de hele lengte en een zwarte rubberen Continental-buitenzool. Deze marineblauwe colorway van de Ultra Boost Uncaged zal naar verwachting in de zomer enige tijd uitbrengen voor een verkoopprijs van $ 180.

Blijf in de lente van 2018 op de hoogte, want meer informatie over de adidas superstar adidas NMD R1 STLT begint naar boven te komen.De adidas NMD R1 White Rose of Icey Pink wordt vermeld als exclusief voor dames en het is een geweldig paar voor de zomer. Een schone witte ademende mesh met tonale synthetische overlays vormen de bovenkant, terwijl de stijl een pop krijgt door roze accenten voor zijn EVA-inzetstukken op zijn witte Boost-middenzool. De look is helemaal compleet met een zwarte rubberen buitenzool, bijpassende witte veters en hiellipjes. Kijk voor deze enige adidas NMD R1 White Rose voor dames bij geselecteerde adidas-winkels en [url=https://www.abottleofsanity.com/adidas-superstar-p-124.html][img]https://www.abottleofsanity.com/images/shoes/adidas- online op 10 juni voor een winkelprijs van $ 130.

Scroll up

Home

Holy Oly



Home
Content















Home
Visitors
1 Member and 3 Guests are online.:
Daniel Jones

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1322 topics and 1490 posts.