Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

Nike Internationalist

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Wed Nov 13, 2019 12:20 pm
by Tabithadelaide • 4 Posts

Michael Vick speelt quarterback voor de Philadelphia Eagles, maar de man Nike Internationalist zelf is als een feniks die oprijst uit de as van een eens afgeschreven carrière. Eenmaal universeel beschuldigd, is het Vick gelukt om voldoende goede wil te krijgen om bijna een plek op de cover van Madden NFL 12 te winnen, en zijn oude schoenen en uitrusting sponsor heeft kennis genomen. Vick draagt Nike-cleats en handschoenen sinds zijn terugkeer in 2009 en sommigen speculeerden zelfs dat hij toen opnieuw tekende bij de Swoosh, hoewel het bedrijf snel bewoog om die geruchten te verdrijven.

Het beschikt over slechts twee basismaterialen (een zachte nubuck en een glanzend lakleer), maar voor 2011 hebben ze de Dunk High tot op het punt van maatwerk gebracht. Het asymmetrische materiaal dat op de bovenkant blokkeert, voegt een uniek contrast toe aan de tonaal-zwarte schoen, en je hebt zeker alle vingers nodig om het aantal verschillende materialen te tellen waaruit de schoen bestaat. Olifantenprint, matte krokodillenhuid, glanzende slangenhuid, struisvogelhuid, noodlijdend suède, * ademt * houtnerf, suede, glad leer - de lijst Nike Internationalist Dames gaat maar door. Lees verder voor een gedetailleerde kijk op de Mighty Crown x Nike Dunk High Premium en laat ons weten wat je van deze zieke samenwerking vindt. via lucht-randyhk.

Nike Sportswear-samenwerkingsverbanden zijn tegenwoordig zeer beperkt en heel ver, met de meeste samenwerkingsreleases eerder een hernieuwde samenwerking dan een nieuwe koppeling. De Mighty Crown van Japan is geen Nike Air Force nieuwkomer als het gaat om NSW-collabs, en voor het Holiday 2011-seizoen kregen Nike Retro-fans een echte traktatie toen het Oost-Aziatische muziekhuis opnieuw werd geselecteerd om hun eigen kicks te ontwerpen - de Nike Dunk Hoge en recent opnieuw ingevoegde Nike Sky Force '88 Low. Wat is het tegenovergestelde van subtiel? Deze bad boys, die duidelijk niet weg zijn van intense materialen en combinaties, zoals olifantenprint, croc-skin en struisvogel.

de releases van Mighty Crown x Nike Sportswear zijn begonnen op te duiken bij bepaalde NSW-boetieks over de hele wereld, maar die beperkte releases zijn waarschijnlijk nu verdwenen. Gelukkig heeft Nikestore deze baby's morgen om middernacht op voorraad, dus als je het niet wilt missen, kom je morgen terug met Nike Air Force 1 Dames Nikestore of cop je een paar op eBay. De Nike Dynasty High van Mighty Crown leek veel op het Terminator Heavy Metal Pack dat we niet zagen te lang terug. We vroegen ons af waarom ze hun 10e verjaardag zouden herdenken met een geleend ontwerp. Natuurlijk, er was de gekke dubbel-gekroonde tong tag, maar pas nu krijgen we een volledig inzicht in hoe opvallende kenmerken zoals de gouden midden enkel kunnen verschijnen.

Als je zo druk aan het kamperen was voor het presidentiële debat van gisteravond dat je gisteren geen kans hebt gehad om Sneaker News te lezen, heb je misschien gemist dat de nieuwste samenwerking van Nike Sportswear met de Japanse Mighty Crown sound system crew is uitgebreid naar een volledig pakket ter ere van het 20-jarig jubileum van de groep. Deelnemen aan de Mighty Crown x Nike Dunk High Premium, wiens release-informatie we met u hebben gedeeld, is een nieuwe Sky Force '88 Low Quickstrike, die beide iets eerder dan verwacht op de markt kwamen. Dat is trouwens in het buitenland waar dit zwart-grijze duo vanaf zondag 25 september in de schappen gaat liggen in Japan. Eerdere informatie bracht deze ongeveer drie weken later op 14 oktober uit; zijn deze twee textuur-zware tonale ontwerpen de moeite waard om je paspoort te stempelen om een beetje eerder te krijgen? Bekijk meer foto's na de sprong, laat ons weten wat je denkt en blijf bij Sneaker News voor updates over hun Amerikaanse beschikbaarheid. via hayabusa.

Nike was een van de kenners, Nike Air Force 1 Heren die Trout een endorsement deal aanbood en hem een kenmerkende schoen gaf. Om zowel zijn All Star- en AL MVP-trofeeën 2014 te herdenken, presenteren ze nu de Nike Lunar Vapor Trout "Mike Trout MVP Pack"; de stijl progressief en innovatie van performance schoenplaatjes bevorderend, komt de Lunar Vapor Trout in drie nieuwe versies - allemaal symbolische momenten in zijn historische jaar. Markerende modellen die hij droeg tijdens de batting-training in juni, in de 85e jaarlijkse All Star Game en een ontluikende MVP-editie, wordt het trio gepresenteerd in een speciale driedelige doos omringd door statistieken van hem monumentale MVP-campagne.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1334 topics and 1502 posts.