Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

nike air max

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Mon Dec 09, 2019 12:47 pm
by ColinWebster • 3 Posts

431148 Nike LeBron X EXT "Hazelnoot" - Releasedatum nike air max / 2013/06/30 / nike-lebron-x-ext-hazelnoot-releasedatum / / 2013/06/30 / nike-lebron-x-ext-hazelnoot-release -datum / # reacties zo, 30 jun 2013 17:00:50 0000 /? p = 427774 De Nike LeBron X EXT "Hazelnoot" zal worden uitgebracht op 6 juli bij geselecteerde Nike Sportswear retailers wereldwijd .. Het paar eindigt met meer van een conrast-y colorway dan de rest van de EXT-releasegroep voor de Nike LeBron X dankzij de combinatie van dat hazelnootbruine suede met de zeekleurige zee. De Nike LeBron X EXT "Hazelnoot" zal op 6 juli worden uitgebracht bij geselecteerde Nike Sportswear retailers wereldwijd ..

Dit keer is het de Nike LeBron X  Brown Suede of  Hazelnut , een paar dat past bij een materiaalkeuze die niet zo opvallend eindigt. De Nike LeBron X EXT-saga gaat verder, zoals de sneakers van King James laten zien een off-court verhaal via 2013 releases zoals de "Denim" en de "Cork". Dit keer is het de Nike LeBron X "Brown Suede" of "Hazelnut", een paar dat past bij een materiaalkeuze die niet zo erg eindigt opvallend als zijn voorgangers. Maar nogmaals, het nike air force is alweer een tijdje geleden dat we suède hebben gezien op een modern Nike Basketball-silhouet, dus misschien is de keuze toch niet zo eenvoudig.

De zwart / mint zal als eerste beginnen met zijn drop van 10 juni, gevolgd door de denim op 22 juni en de bruine suede op 6 juli. De meeste daarvan zijn logisch behalve op 10 juni, wat nike air max 1 een maandag is, dus we zouden ' het zal je niet verbazen als dat paar de vorige / volgende zaterdag opdook. Lees verder voor een andere blik op elk en houd er rekening mee dat de VS-data tot nu toe zijn afgestemd op die in het buitenland op paren als deze. Ook als je geen zin hebt zoals wachten, pak ze dan elk 419407 "Brown Suede" Nike LeBron X EXT / 2013/05/17 / brown-suede-nike-lebron-x-ext / / 2013/05/17 / brown-suede-nike- lebron-x-ext / # comments za, 18 mei 2013 00:00:17 0000 /? p = 418372 De Nike LeBron X "Brown Suede" is een sneaker die we volgende maand in de winkels zouden moeten zien.

De stijl, ook een uit LeBron's Nike Sportsear geïnfuseerde reeks, herinnert aan nike air de tijden dat terwijl de "Cork" -versie van de Nike LeBron X een felbegeerde stijl was zodra de eerste afbeeldingen toesloegen, de Nike LeBron X "Brown Suede" "Lijkt een beetje langzamer in het winnen van het publiek. De stijl, ook een uit LeBron's Nike Sportsear geïnfuseerde assortiment, herinnert aan de tijden dat je daadwerkelijk suede kon vinden op basketbalsneakers, een tijd die lang is verdwenen dankzij de huidig tijdperk van synthetische stoffen en dergelijke. Maak een nieuwe set foto's op de Nike LeBron X "Brown Suede" (releasedatum 26 april) hieronder en vertel ons hoe ze zich verhouden tot andere materiaalwisselingen zoals de "Denim" en "Cork" .

Het bovenwerk is nagebouwd met een uit één stuk gevormd bovenwerk, met ruitvormige ventilaties, met leer beklede interieurs en met suède omwikkelde middenzolen die deze schoen een ongelooflijke modieuze uitstraling geven. In combinatie met de Tide Pool Blue, deze Nike LeBron X EXT QS colorways is een van de beste Lifestyle-benaderingen die we hebben gezien, dus de vraag blijft - is het beter dan de kurken? Geniet van deze gedetailleerde galerij hieronder en laat het ons hieronder weten. De Nike LeBron X is klaar om zijn eerste paar jonge jaar in de vorm van de hier afgebeelde Nike LeBron X 'Kanarie'. Zoals met een flink aantal King James sneakers van dit seizoen speelt er een diamanten thema, een die dit keer verwijst naar de felbegeerde kanariegele diamant.

Er is geen eenvoudige lijn te trekken tussen deze en vorige LeBron-edities, maar als het even wat is, geven de paren een soort antwoord op het 'Cool Gray'-thema. Sla de sprong om een volledig nike air max 97 beeld te krijgen van de Nike LeBron X' Canary ', en als je geen zin hebt om te wachten tot morgen, pak dan de jouwe nu van yellownsxt op eBay .383311 Nike LeBron X "Canary" - Aangekomen bij Retailers / 2013/01/14 / nike-lebron-x-canary-coming-at- retailers / / 2013/01/14 / nike-lebron-x-canary-arrive-at-retailers / # comments ma, 14 jan 2013 23:00:11 0000 /? p = 382340 We hopen de plotselinge verandering in de releasedatum voor de Nike LeBron X heeft 'Canary' je plannen niet verpest, maar als je nog steeds deze eerste release van de X van 2013 wilt copiëren, neemt je wachttijd af.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1321 topics and 1489 posts.