Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

asics nimbus

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Mon Aug 06, 2018 12:09 pm
by Moulton • 4 Posts

Meestal omvat het Gel asics nimbus Lyte III-model meestal onze Asics-sectie, hier hebben we een aantal gedetailleerde foto's van het Asics Onitsuka Tiger SECK MT-model, dat verkrijgbaar is in zowel zwarte als witte kleuren. Ze hebben allebei een all-over multi-gekleurde verf splatter over de bovenste. Ze zijn onlangs uitgebracht in Azië, maar hebben ook hun weg naar eBay gevonden.

Mita Sneakers / Asics Gel Lyte III Edo Murasaki 8 augustus 2008 Hier hebben we gedetailleerde foto's van de Edo Murasaki, het tweede paar schoenen in het Kirimomi-project. Ze hebben een interessanter ontwerp, omdat ze veel meer gebruik maken van lakleer in een zwarte en paarse colorway. Ze hebben ook een polkadot-ontwerp dat door het bovendeel loopt, samen met een grote hoeveelheid perforaties asics dames die fungeren als ventilatiesysteem. Ze zijn nu ook verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder Atmos en DQM.

Mita Sneakers / Asics Gel Lyte III Shikkoku 8 augustus 2008 Het nieuws over de samenwerking tussen Mita en Asics is al een tijdje geleden asics schoenen opgedoken en we hebben nu gedetailleerde foto's van de opgenomen modellen. Dit pakket staat bekend als het Kirimomi-project en bevat twee paar Asics Gel Lyte III's. Hier uitgelicht is een colorway die een geheel zwart bovenwerk biedt, opgebouwd uit een combinatie van mesh, nubuck en lakleder. Een interessante eigenschap is dat de tong niet je alledaagse look heeft maar in plaats daarvan in het midden in twee delen wordt verdeeld die samen de voorvoet bedekken. Ze hebben ook een asics sale prachtige gespikkelde tussenzool en een blauwe buitenzool. Ze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder DQM.

Asics Gel Lyte III zomercollectie 23 juli 2008 De Asics Gel Lyte III heeft al heel wat samenwerkingsverbanden gehad, vooral met bekende ontwerpers zoals David Z. Hier hebben we twee kleurvlakken die de laatste tijd zijn gespot bij Footlockers. De afgebeelde schoen bestaat uit een zwart, wit, paars en blauw kleurenschema. De andere hieronder is voorzien van een rood / geel / zwart / oranje colorway. Beiden, evenals andere colorways zijn nu verkrijgbaar bij Footlockers wereldwijd.

Solebox x Asics Gel Lyte III 13 juli 2008 De laatste tijd heeft Asics interesse gewekt bij veel sneakerheads door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven zoals Alife en Mita. Nu hebben ze besloten het opnieuw te doen, deze keer met Solebox, omdat ze een speciale asics fuzex editie van de Asics Gel Lyte III hebben geproduceerd. Ze hebben een grijs bovenwerk van nubuck en paarse accenten. Ze worden vrijgegeven op 23 augustus 2008.

Asics Gel Lyte III Zwart / Grijs / Goud / Oranje 22 februari 2008 Asics brengt hun Gel Lyte III-serie terug, en het wordt steeds populairder. Ze hebben frisse, levendige nieuwe kleurstellingen vrijgegeven en deze schoen is daarop geen uitzondering. Het heeft een zwart, grijs, goud en oranje kleurenschema, dat zeker uw aandacht zal trekken. Ze hebben ook een gespikkelde tussenzool. Ze zijn nu beschikbaar bij bepaalde accounts, dus zorg ervoor dat u ze uitcheckt.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1320 topics and 1488 posts.