Home Infinity ocean, the ocean of knowledge, ocean life esoteric club. Forum wise people
 


WELCOME TO THE ESOTERIC WORLD

  Home
#1

nike air max thea

in Infinity ocean, the ocean of knowledge. Ocean life. Esoteric Club. Tue Dec 24, 2019 10:30 am
by King Price • 3 Posts

Som Nike's nike air max 95 ældste løbesko har Cortez naturligvis gennemgået utallige genindtryk og opdaterede konstruktioner gennem årene. Alene i år har vi set OG'erne vende tilbage, en Roshe-ized version og en stilfuld  Big Tooth -tagning af NikeLab. Nu kan du tilføje en ny ny Cortex til listen med denne Jacquard-udgave. Strømlinet og konstrueret med en strikket tekstiloverdel, Cortez KJCRD tager den originale silhuet og opdaterer den til den moderne tid. Tjek Black / Photo Blue colorway her, og forvent den nyeste Cortez på lager hos Nike Sportswear detailhandlere snart.

Fra OG  Persian Violet til den efterspurgte Stash-kollaps, Air Max Classic BW, som det nu kaldes, har været en hæfteklam i Nike's retro-katalog gennem årene, og nu er det tilbage igen til et andet løb i 2016. Originalen konstruktion i persisk violet vender tilbage sammen med en 'ultra' omarbejdning af den berømte silhuet, med en modificeret, lettere konstruktion i moderne farveveje. BW's store sæson begynder 3. marts med frigivelsen af Air Max BW Ultra, nike sneakers og derefter falder OG-versionen i Persian Violet 8. marts. Nyd et kig på Tinkers originale designskitser af BW og 2016-retro i fuld detaljer nedenfor.

Tidligere i år annoncerede Nike, at Nathan Van Hook havde skiftet fra den voksende kategori af Sportswear til den historiske Nike Training, idet han havde taget det årtier gamle slægt som designdirektør. nike air max thea Nates kunstneriske vision manifesteredes øjeblikkeligt med nogle prangende modeller som Free Trainer 5.0, hvilket samtidig beviser, at gymnastiksko uden dikkedarer kunne være passende til off-the-court timer. Den helt nye Lunar TR1, der blev frigivet i sidste uge,? Gør også Nate, og under sidste uges mediebegivenhed på Nike WHQ fik vi fat på "den fyr, der designede Yeezy 2s" for at tale om hans nye rolle inden for mærke.

Nike lader ikke Air Max 1 forsvinde når som helst snart, selvom det betyder, at det genopfindes på flere måder end én. Den nye Ultra Moire-udgave af denne berømte sneaker har set en stor mængde colorways for nylig, men det har ikke nødvendigvis nike shox været en dårlig ting. Med et målrettet fokus på ekstra komfort og letvægt har denne gengivelse været en af de bedste opgraderinger til Air Max 1 i de senere år. Denne nye colorway minder om den klassiske OG hvide / røde version, men vælger i stedet for en fuld, solid grå overside oven på det buede røde panel. Du kan aldrig gå galt med Air Max 1, så se nærmere på skoen nedenfor, da vi forventer, at den rammer staterne inden for den næste måned.

Sidste måned fik vi et første kig på et velkomment syn for gamle fans af Nike SB Dunk, skoen i en klassisk farveblok, der minder om OG  Be True to Your School -udgaverne fra 1980'erne. The Be True to Your School Dunk High vendte tilbage i 2005 i ikoniske universitetsfarvede makeups, men de lave har aldrig set en lignende behandling - indtil nu. Med antydninger til "Iowa" colorway har denne Dunk Low en sort læderbase med University Gold ruskind, der passer til resten. Mange OG Dunk-hoveder er enige om, at dette er den bedste SB-version af den sko, vi har set på et stykke tid. Du kan skate ind i din foretrukne Nike SB-leverandør som Premier for at hente et par nu.

Hvor langt går Nike Air 180  Safari Sole -pakken for at efterligne den 1987-løber? De har ikke kun Safari-opdagelsen nike air force 1 til dem, men de har også fået et strudspanel, der sidder fast på bagsiden af skoene. Så selvom colorways måske ikke nøjagtigt stemmer overens med den originale Safari-billetpris, gør materialerne det bestemt. Se på de ekstra billeder på dette nye sæt Nike Air 180s, der venter nedenfor, og fortæl os i kommentarerne, hvis du håber at købe enten. Så hvad enten det betragtes som deluxe eller premium, uanset hvad du kalder det, bare kald det godt . I dag får vi et nærmere kig på årets mest eftertragtede Nike Flyknit Racer med disse nye billeder af "Tokyo" colorway.

Scroll up

Home

Holy OlyHome
ContentHome
Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: Norman Walker
Board Statistics
The forum has 1337 topics and 1505 posts.